Home > Uncategorized  > Straw bale home designed for future

Edmonton Journal – April 7, 2012

Dave and Carol moved into the home in April 2010. Before they found it, they’d been looking at lofts downtown. Parking was an issue. But neither of them wanted a “cookie-cutter” home. They wanted something unique. And they wanted to live centrally in an area with cultural amenities and/or mature trees.

“I just didn’t want to have to drive the Henday to get anywhere,” says Caroline.

Dave happened to see a discussion about straw-bale housing on a local website and contacted Battle Lake Design Group the next day.

They’ve now fallen in love with their two-storey, 1,200-square-foot, Mill Creek-area triplex and are building another bedroom in the unfinished basement. Their family might expand one day.

“We wouldn’t want to move,” says Dave.

Read More: http://www.edmontonjournal.com/homes/Straw+bale+home+designed+future/6398315/story.html

No Comments

Post a Comment